Over

Krediet Factor

Krediet Factor is het financiële startpunt als het gaat om informatie over het afsluiten van leningen en verzekeringen. De website biedt uiteenlopende informatie die consumenten in staat moeten stellen een goede beslissing te nemen.

 

Het afsluiten van een lening of verzekering is geen kleinigheid. Het afsluiten van een lening of verzekering vergt een goede voorbereiding. Omdat de looptijd van een lening of verzekering vaak lang is, ligt het voor de hand om goed te kijken naar de toekomst.

 

Hoewel de toekomst onzeker kan zijn, bijvoorbeeld door het wegvallen van bepaalde sociale zekerheden, dient er met alle mogelijkheden rekening te worden gehouden. Sommige zaken zijn eenvoudig, andere zaken zijn meer complex.

 

Via artikelen en blogs wil Krediet Informatie de nodige houvast bieden om een weloverwogen beslissing te nemen. Ervaringen van anderen spelen hierbij een belangrijke rol. Bent u van mening dat u hierover meer kunt toelichten, neem dan contact met ons op.

Samenwerken

Krediet Factor staat open voor verschillende vormen van samenwerking. Zo kunt u als financiële dienstverlener uw product(en) nader toelichten via een artikel of blog. Voor meer informatie neemt u contact op met de redactie van Krediet Factor.

Adverteren

Naast het aanbieden van artikelen of blogs is het ook mogelijk te adverteren op deze website. Wij informeren u graag over de mogelijkheden hiervoor. Deze bestaan bijvoorbeeld uit het maken van reclame via een banner op de website. Ook hiervoor geldt dat wij u graag nader informeren nadat u gebruik gemaakt heeft van het contactformulier op deze website.

Suggesties

De redactie van Krediet Factor kijkt graag kritisch naar de eigen website. Hiervoor is de input van onze bezoekers van essentieel belang. Mocht u een idee hebben voor deze website, dan horen wij dit (ook) graag van u!

Social Media

Tot slot nog even dit: Krediet Factor is ook actief op social media. Wij zijn actief via Facebook en Twitter.

TwitterFacebook

 

Contact opnemen? Klik hier om verder te gaan.